Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Advokater

Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter

Har du en virksomhed eller et produkt, du ønsker, skal være repræsenteret på denne side kontakt da vores sponsorteam på mail sponsor@danskhv.dk

 

Kirk Law advokatfirma

Kirk Law Topbillede

Din specialiserede hesteadvokat. Hos Kirk Law Advokatfirma er vi særligt specialiserede inden for sager, der vedrører heste, vi vil derfor gerne være din foretrukne hesteadvokat.

I juridisk forstand er heste en ”ting” og i en tvist skal de derfor opfattes således, idet vi selv er hestemennesker og specialiserede hesteadvokater, ved vi hvor mange særlige forhold, der kan være indblandet i den slags sager. De kan være meget komplicerede, da vi har med levende dyr at gøre bl.a. i forhold til syn og skøn.

Foruden ovenstående kompetencer kræver denne slags sager særlig fin føling fra vores side, da vores klienter også har følelser indblandet i sagerne. Dette blandet med den økonomiske side af sagen, som i hesteverden kan være ganske betragtelig, kan føre til at sagerne går i en hårdknude, hvor det kan være svært at se en løsning.

Derfor er det bedst at henvende sig til en specialiseret hesteadvokat. Det er vigtigt, at den advokat, der skal repræsenterer dig i sagen kan stille de rigtige spørgsmål, ved hvor svarene skal findes og har personlig erfaring med den særlige verden som hesteverden er. Vi har derfor også en del berøring med hesteverden privat, foruden den del vi behandler i vores professionelle virke. Med vores erfaring inden for området kan vi derfor hjælpe med følgende sager:

Du er altid velkommen til at kontakte os. Første opkald er altid gratis”