Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Partnere og sponsorer

Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter

Dansk Hestevæddeløb er det fælles driftsselskab for trav- og galopsporten i Danmark. En sport, der er den 5. største publimukmssport i Danmark.

Ønsker du og din virksomhed at komme i nærkontakt med et købestærkt publikum, så er Dansk Hestevæddeløb klar med handlingsplanerne til et fremtidigt partnerskab.

Dansk Hestevæddeløb arbejder intenst på at gøre hestevæddeløbssporten og landets ni væddeløbsbaner attaktivt for både publikum og erhvervslivet. Som sponsor og samarbejdspartner med Dansk Hestevæddeløb får din virksomhed mulighed for at blive del af et stort og dynamisk erhvervsnetværk med attraktive eksponeringsmuligheder på flere niveauer. 


Udover den signalværdi, der ligger i at få sit navn forbundet med Hestevæddeløbssporten, åbner et samarbejde også for andre lige spændende muligheder så som moderne relations marketing.

Som samarbejdspartner og sponsor får du adgang til et meget attraktivt erhvervsmiljø samt mulighed for at indbyde dine kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere til unikke og anderledes oplevelser.

Udgangspunktet for et frugtbart samarbejde er at sikre, at vi tager udgangspunkt i de behov, der er kendetegnende for netop din virksomhed. Vi skræddersy aftaler til de enkelte kunder.

Hvis du eller din virksomhed ønsker at høre nærmere eller booke et uforpligtende møde vedrørende dine muligheder for at blive officiel partner med dansk hestevæddeløbssport, så kontakt Direktør Morten Arnesen på MA@danskhv.dk.