Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Jan M. Rasmussen med sejrsgestus, da Pick'n Roll vinder i Odense.Foto: KM Foto.

Månedens hesteejer i november – Jan M. Rasmussen

Pick'n Roll, Odense1_KM
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
16. januar 2015 8:00

Fire sejre med søskendeparret Stickittothem og Pick’n Roll var det der skulle til for at det blev Jan M. Rasmussen som af Dansk Hestevæddeløb er kåret som Månedens Hesteejer i November. 

Gennem årene har man altid kunne opleve Jan M. Rasmussen med heste i løbene, som har været med fremme, når løbene skulle afgøres og altid set godt ud, samt være fulgt af forventninger fra spillerne.

Man husker specielt et par hopper begge født i 1993 som gjorde det godt for Jan M. Rasmussen. Accord og All Star er navne som ”gamle” kendere af travsporten husker særdeles godt. Accord den kapacitet og de flotte resultater hun leverede, mens det for All Star’s vedkommende mere var udseende end resultaterne hun trods alt huskes for. All Star havde Jan selv, og hun har lavet fire afkom.

Netop All Star er moder til begge de to heste, der i november var med til at gøre Jan M. Rasmussen til Månedens Hesteejer. Pick’n Roll og Stickittothem vandt begge to sejre, og blev taget samme løbsdage i henholdsvis Odense og Aalborg.

Jan M. Rasmussen har i øvrigt selv opdrættet, ejer og træner begge heste, så det er bare en stor succesoplevelse med det som hestene og Jan M. Rasmussen oplevede i november i fjor.

Stickittothem, Aalborg_Ole H

Stickittothem, da hun ganske overlegent vandt i Aalborg for Knud Mønster d. 28. november 2013. Foto: Ole Hindby. 

Close Ups:

Pick’n Roll og Stickittothem’s sejre i november

Odense – 14. November 2014

2 STICKITTOTHEM hurtig fra start og til føring uden problemer. Bestemte efter 1.15,6-1000 meter og svarede reelt da den udvendige Wallander satte pres på. Vandt til slut sikkert og leverede en stærk præstation. Fortsætter fremgangen.

10 PICK’N ROLL fjerde par udvendigt. Forbedrede sig fremad i tredje spor med 750 meter tilbage og på sidste langside ud i fjerde spor. Siden den sidste halvbane fremme som første hest i tredje spor. Vandt ganske let og var bare bedst.

Aalborg – 28. November 2014

8 STICKITTOTHEM fint fra start ude i banen og fremad som første hest i andet spor. Satte pres på den førende på første langside og kunne overtage føringen efter 450 meter. Bestemte farten undervejs og var aldrig i fare. Bare bedst og fortsætter udviklingen. 

4 PICK’N ROLL startede rimeligt og endte i andet spor nede midt i feltet, men efter 850 meter fremad som første hest i andet spor. Satte sig til rette der og i starten af sidste sving ned bag den hest der strøg til føring. Optog forfølgelsen af denne og søgte i opløbet ud i andet spor. Holdt farten stærkt og nåede forbi til en flot sejr. 

Rasmussen, Jan, M_KM 

Jan M. Rasmussen i godt selskab efter sejren i Odense i november med Pick'n Roll. Foto: KM Foto. 

Danske hesteejere skal bringes endnu mere i fokus. Derfor hædrer Dansk Hestevæddeløb ”Månedens Hesteejer” hver eneste måned. Med hædringen følger en erkendtlighed og en fotoramme.

Månedens Hesteejer kåres ud fra følgende kriterier:

"Hesteejeren har hest/heste i dansk træning. Hædring kan både finde sted ud fra sportslige resultater opnået af en eller flere af hesteejerens heste, men kan også finde sted ud fra andre kriterier såsom et stort engagement i travsporten, et stort arbejde med at udbrede kendskabet til sporten eller en anden form for positiv påvirkning/udbredelse af travsporten."

Jan M. Rasmussen ønskede ikke at medvirke til et interview.

Af Carsten Rabjerg.