Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Mandagens danske løb: Championatskampen spidser til på Fyn

Dd 2
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
20. november 2023 8:00

Der er højspænding for alle pengene på Fyn i år, når talen falder på championatskampen for de professionelle. Fire topkuske kæmper om titlen, og dagens udfald kan få meget stor betydning for podiepladserne. 

Af Claus Bossow

Det er Fyens Væddeløbsbane, der i eftermiddag fra kl. 17.00 indleder ugens væddeløb i det danske, og det sker med et fint program bestående af otte løb. 

Fire af de otte løb er udskrevet efter amerikanerprincippet, men måske bliver fokus nærmere rettet mod den uhyre spændende championatskamp blandt de professionelle, og som aktuelt er i gang på den fynske oval. 

Der resterer tre løbsdage, og stillingen er utrolig tæt.

Via to sejre i sidste uge har Steen Juul indtaget førstepladsen med 16 sejre, og mesteren viste i går eftermiddag i Aalborg, at kuskeformen i dén grad er intakt.

De 16 sejre er en enkelt mere end trioen Birger Jørgensen, Michael Lønborg og René Kjær, der alle er noteret for 15 førstepladser - og alle fire topnavne er på plads i eftermiddag. 

Du finder baneprogrammet ved at trykke her. Billetter kan købes via Tickster, som du kan tilgå via Fyens Væddeløbsbanes nye hjemmeside. Den finder du her