Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Fredagens danske løb: Dansk Dynamit Fredag i Skive

Dd 5
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
17. november 2023 8:00

Spændende løbsdag er i eftermiddag i vente på BioCirc Arena i Skive. Det sker med fokus på V4-spillet og garantien på 300.000 kr. til en enlig vinder, og i spilleformen finder vi to stærke kort fra derbyårgangen. 

Af Claus Bossow

Også i denne uge opererer Bet25 med Dansk Dynamit fredag, hvor en enlig kupon med alle vindere afkrydset i V4-spillet vil være sikker på 300.000 kr. i gevinst. Det er BioCirc Arena i Skive, der står for iscenesættelsen af den mulige topgevinst, og det sker på en dag, hvor antallet af heste gradvist stiger i løbet af dagen. 

Når vi kommer til eftermiddagens 4. løb, indledes det nævnte V4-løb, og i bestræbelserne på at ramme de fire rigtige skal der ses op for et par spændende fireårige heste. 

Først handler det om derbydeltageren Hugo Trøjborg, der har indløbet fine 280.000 kr. i denne sæson - og dette til trods for, at det kun er blevet til en enkelt sejr og en enkelt andenplads. Det blev til en flot fjerdeplads i Dansk Trav Derby, der udløste mere end 100.000 kr., og senest kunne Hugo Trøjborg sætte ny rekord via fornemme 1.10,6 på en flot tredjeplads i Norge. 

Og allerede i det efterfølgende løb møder vi lokale Hendrix, der ikke har været med i de store årgangsløb, men i den grad har sat sit aftryk på Skive-banen i år. Det er allerede blevet til seks sejre, og den syvende kan meget vel komme i eftermiddag, hvorved Hendrix måske kan have afgjort kampen om at blive kåret som Årets Hest i Skive. 

Baneprogrammet finder du ved at trykke her, mens billetter og yderligere info findes på banens hjemmeside, som du rammer her