Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Lørdagens danske løb: Sæsonfinale og Mesterskabsdag på Falster

Dd 6
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
18. november 2023 8:00

Der er masser af gode argumenter for at besøge Nykøbing Falster Travbane i dag. Fra kl. 11.00 indledes en flot løbsdag, der både dækker over Sæsonfinalen og hele fire fine årgangsmesterskaber. 

Af Claus Bossow

På travfronten indledes weekenden kl. 11.00 på Nykøbing Falster Travbane, der byder sæsonfinale inkl. de årlige mesterskaber for de to-, tre-, fire- og femårige heste. Der er 15.000 kr. til vinderen i hvert løb, og det kunne ligne en favoritdag. 

I NFT 2-års Mesterskab hedder storfavoritten Killers Choice, der er ude efter revanche for galoppen i Opdrætningsløbet. NFT 3-Års Mesterskab ligner en stor chance til Impressive Hancock med frisk sejr fra Koster-dagen i søndags i Lunden, og så må lokaltejede Henrik Will blive storfavorit i NFT 4-års Mesterskab. 

Løbsdagen indledes som nævnt allerede kl. 11.00, og der er al mulig grund til at være på plads fra start. Løbsdagen første opgør byder nemlig på 5-års Mesterskabet og topmøde mellem sejrshesten Glad Nock og den lokale stjerne Mulberry. 

Du finder baneprogrammets til årets sidste løb på Falster ved at trykke her. Billetter og yderligere info finder du på banens hjemmeside ved at trykke her.

Vi ses på Falster.