Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Torsdagens danske løb: Lyset skal stå sin prøve på JVB

JVB Aftenbelysning (1)
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
16. november 2023 8:00

I eftermiddag vil det midlertidige lysanlæg på Jydsk Væddeløbsbane skulle stå sin prøve. De mere end 50 år gamle lysmaster har gennemgået en opgradering, og resultatet kan ses fra kl. 17.00.

Af Claus Bossow

Et ganske fint program bestående af otte travløb afvikles fra kl. 17.00 på Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus, og det er samtidig en test af, om den midlertidige opgradering af det gamle lysanlæg virker efter hensigten. De første tests tegner lovende, som det fremgår af øverste billede, så mon ikke investeringen viser sig at være hensigtsmæssig. 

På den sportslige front bydes der indledningsvist på fire løb i en såkaldte Power Hour fra løbsdagens start, og hvor det på spilsiden handler om V4-spillet. 

Sæsonen nærmer sig sin afslutning med fem tilbageværende løbsdage, og dermed er championatskampen igen et tema. Birger Jørgensen er atter førende via 26 sejre på hjemmebanen, og det er tre mere end René Kjær som nærneste forfølger. 

Begge er på plads og med vinderemner i stort set alle de professionelle løb, og sammen med tredjepladsens Michael Lønborg ligner det, at topkuskene igen udkæmper flere kampe i kampene aftenen igennem. 

Du finder baneprogrammet ved at trykke her, mens billetter og yderligere info kan hentes på JVB's hjemmeside her